Updates

vapegirl is er klaar voor

vapegirl is er klaar voor

Zoals de meeste vaste klanten van vapegirl misschien wel weten is er in 2018 een wetswijziging geweest in Nederland die een grote impact heeft op het aanbod aan producten. Vanaf 1 juli 2019 is het niet meer toegestaan om e-liquids, aroma’s, basen en Shake and Vape producten aan te bieden met een inhoud groter dan 10ml.

Consequenties

Dit heeft een aantal consequenties aangezien de Nederlandse overheid alle niet nicotine houdende producten gelijk heeft getrokken met die van de nicotine houdende. Aangezien nicotine houdende producten een maximum hebben van 10ml, zullen er geen grote flessen Shake and Vape, geen grote flessen aroma en geen grote flessen base meer verkocht worden op onze Nederlandse website.

Wij vinden dit erg vervelend maar moeten de Nederlandse wetgeving naleven en zullen terugvallen op het (kleinere) aanbod in de 10ml e-liquid lijnen. Uiteraard blijven de 10ml e-liquids, aroma en base ongewijzigd en zullen we deze blijven uitbreiden.

Alternatieven

Al langere tijd, en ook op dit moment, zijn wij druk om het huidige aanbod aan 10ml e-liquids in variatie in een rap tempo te vergroten. En tevens kunnen we je melden dat er wekelijks nieuwe e-liquids in de 10ml series bij komen aangezien er ook voor de producenten een groot gedeelte wegvalt vanaf 1 juli 2019 en deze met alternatieven komen.

Nieuwe ontwikkelingen

Op moment zijn er veel ontwikkelingen bij diverse producenten waarvan wij ook niet exact weten hoe dit eruit gaat zien aangezien ook de Nederlandse wetgeving voortdurend wijzigt. Op zondag 30 juli om 23:59 gaat de website down en zullen wij het aanbod direct aanpassen zodat wij vanaf 1 juli aan de Nederlandse wetgeving zullen voldoen.