RETOURNEREN

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekend dat je binnen 14 dagen, zonder opgave van reden je aankoop kunt ontbinden. Deze 14 dagen gaan op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen. Nadat je ons heeft laten weten het product te willen retourneren, heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Tijdens de bedenktijd zal je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, kun je het product met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking retourneren.

E-liquids die niet verzegeld zijn worden vanwege hygiene niet teruggenomen. Wanneer de verzegeling van een e-Liquid nog in takt is kan deze zonder problemen worden geretourneerd.

Indien je gebruikmaakt van het herroepingsrecht komen de kosten voor terugzending voor jouw rekening. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping zullen we het aankoopbedrag aan je terugbetalen. Als een product incompleet of beschadigd wordt geretourneerd dan kunnen we deze kosten bij jou in rekening brengen.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Onderaan deze pagina staat een standaard formulier die je kunt downloaden.

Hebben we per ongeluk het verkeerde product aan je geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat je het juiste product ontvangt. Mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product aan ons te retourneren dan zullen we de verzendkosten hiervoor vergoeden. In overleg kan deze vergoeding ook zijn in de vorm van een e-Liquid met een hogere waarde dan de verzendkosten.

Indien je na ontvangst direct merkt dat het product beschadigd is neem je binnen 24 uur contact op met onze klantenservice. De klantenservice vraagt je om de situatie uit te leggen en desgewenst foto’s toe te sturen.

De klantenservice zal dan samen met jou een goede oplossing verzinnen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Let op: Neem in geen geval het product in gebruik. Hierdoor vervalt je recht tot het retourneren van het product.

Wilt je een product of bestelling retourneren? Neem dan altijd eerst even contact op met onze klantenservice. Vaak zijn problemen ook telefonisch of per e-mail op te lossen. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00. Je kunt ons ook bereiken per e-mail, het contact formulier of via de livechat met FaceBook Messenger.

Onder deze pagina staat een gestandaardiseerd Europees herroepingsformulier die je volledig dient in de vullen.

Het retouradres:

VAPE GIRL
Ruhrstraße 133
45219, Essen
Duitsland

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.