GARANTIE

Voor alle producten die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast krijg je, met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen, op alle producten 12 maanden garantie. Deze extra garanties doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit.

Batterijen hebben een garantietermijn van 3 maanden. bij normaal gebruik kun je de batterijen meer dan 300 keer opladen. afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder garantie.

Na 300 keer opladen gaat een batterij niet defect, echter kan de capaciteit van de batterij wel afnemen.

De e-liquids die wij verkopen worden onder strenge kwaliteitscontroles geproduceerd. Mocht je van mening zijn dat je toch een e-liquid hebt ontvangen welke niet aan de kwaliteit voldoet zullen wij deze testen in ons laboratorium en indien er een kwaliteitsprobleem is, vervangen. Wanneer je de smaak niet lekker vindt, kun je de e-liquid niet ruilen, smaak is immers persoonlijk.

E-sigaretten zijn verbruiksartikelen en gaan ook bij normaal gebruik defect. om die reden hebben deze artikelen geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een e-sigaret bij ontvangst niet blijkt te werken (DOA), ruilen wij deze uiteraard kosteloos om.

Tanks zijn een verbruiksartikel en gaan ook bij normaal gebruik defect. Om die reden hebben deze artikelen geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een tank bij ontvangst niet blijkt te werken (DOA), ruilen wij deze uiteraard kosteloos om.

MOD’s zijn verbruiksartikelen en gaan ook bij normaal gebruik defect. om die reden hebben deze artikelen geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een MOD bij ontvangst niet blijkt te werken (DOA), ruilen wij deze uiteraard kosteloos om.

Coils zijn verbruiksartikelen en gaan ook bij normaal gebruik defect. om die reden hebben deze artikelen geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een coil bij ontvangst niet blijkt te werken (DOA), ruilen wij deze uiteraard kosteloos om.

Op verbruiks artikelen welke zijn uitgesloten van de garantietermijn van 12 maanden geven we een DOA (death on arrival) garantie. Mocht je een product ontvangen dat bij ontvangst niet werkt zoals het hoort neem dan contact op met onze klantenservice.

De klantenservice zal je vragen een beschrijving te mailen van het defect aangevuld met foto’s en/of video. De medewerker van de klantenservice zal direct bepalen of er een nieuw product wordt opgestuurd of dat verder onderzoek noodzakelijk is.

Tevens zal er een retour-opdracht worden toegestuurd per e-mail waarnaar het defect product heen gestuurd dient te worden.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en getest nemen we contact met je op. De verwerkingstijd is afhankelijk van diverse factoren. Vape Girl doet haar uiterste best om de verwerkingstijd tot een minimum te beperken. We handelen de retourzendingen af in volgorde van binnenkomst. In de regel duurt het echter nooit langer dan een aantal werkdagen. Vape Girl stuurt geen vervangende onderdelen alvorens we je retourzending hebben ontvangen en getest.