BEZORGING

De verzendkosten van een bestelling vanaf €25 zijn gratis. Voor bestellingen tot €25 rekenen wij €5,25 verzendkosten.

Alle bestellingen die op werkdagen vóór 20:00 binnenkomen bezorgen wij de dag erna. Bestellingen die binnenkomen op vrijdag ná 16:00 en het weekend versturen wij op maandag en bezorgen wij op dinsdag.

De Track and Trace code krijg je per e-mail op dezelfde dag, maar van bestellingen die binnenkomen op vrijdag ná 15:00 en het weekend versturen wij de Track and Trace code op maandag.

Weten waar jouw bestelling op dit moment is? Ga naar Mijn account > Bestellingen > en klik op het bestel nummer. Daar kun je de status van de bestelling zien. Zodra wij het pakket ingepakt hebben krijg je automatisch een Track & Trace e-mail toegestuurd met een link naar de vervoerder van je pakket. Zo weet je wanneer je pakket ons magazijn heeft verlaten en naar jou onderweg is of al bezorgd is.

Het is ook mogelijk, voor Nederlandse adressen, om je bestelling af te laten leveren bij een PostNL afhaalpunt. Het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te blijven voor je bestelling, maar je zelf kunt bepalen wanneer je dit afhaalt (bijvoorbeeld na werktijd).

Vul je factuur en adres informatie in (als je al klant bent dan staat dit er al) en voer bij bestel notities het afhaalpunt naar wens in.

Je hoeft hiervoor niet het vinkje “Verzenden naar ander adres?” aan te vinken.

Je eigen adresgegevens blijven gewoon zoals die is, maar als je in de notitie aangeeft van welk afhaalpunt je gebruik wilt maken, dan bezorgen we je pakket op dat adres.

Neem als je je pakket afhaalt wel even legitimatie mee!

Als jij, of wij, er na de bestelling achterkomen dat je een foutief adres ingevoerd hebt is dit heel vervelend. Ons bestelsysteem is gekoppeld aan onze warehouse en inpakafdeling welke volledig is geautomatiseerd.

Daarom is het, nadat je bestelling is voltooid niet meer mogelijk om nog wijzigingen aan te brengen in de bestelling en/of bezorgadres. Als een bestelling niet afgeleverd kan worden, wordt deze bij ons retour gestuurd en zullen wij direct contact met je opnemen.

Vape Girl is niet aansprakelijk voor door jou foutief adres waardoor je bestelling niet (op tijd) is aangekomen. Mocht het zo zijn dat dit onverhoopt toch gebeurd dan berekenen wij €5,25 in rekening* voor het opnieuw sturen van je pakket met de juiste gegevens.

*Dit geldt ook wanneer je bestelling hoger was dan €25